Ik ben Colette van Aggelen en ik woon samen met mijn vriend in het centrum van Arnhem. Na de dansacademie heb ik mijn liefde voor fotograferen gevonden en heb ik de fotovakschool in Apeldoorn afgerond. Waar ik blij van word tijdens een fotoshoot? Die échte emotie opzoeken bij mensen. En vastleggen met mijn camera natuurlijk.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar festivals met vrienden vertoeven we graag op een heerlijk terrasje of maak je mij ook erg gelukkig met een dag shoppen. Maar ik vind het ook heerlijk om samen met mijn vriend een goede film of serie te kijken. Wij zijn samen een kantoor aan het ombouwen tot woonhuis en ook hier halen wij beide ontzettend veel plezier uit. Hoef gaaf om je eigen droomhuis te bouwen toch? Tot slot mag je mij wakker maken voor zelfgebakken appeltaart of een goede zuurkool stamppot. Ja, echt!

Ik vind het heerlijk om te fotograferen in de buitenlucht. Het bos in. De hei op. Ik ben dol op nieuwe plekken ontdekken in de natuur. Mijn ouders zeiden vroeger op vakantie altijd: ‘Wauw, kijk eens naar buiten, wat een mooie natuur!’. Toen kon me dat weinig schelen, maar nu begrijp ik precies wat ze bedoelen. Maar ook bij mensen thuis vind ik het heerlijk om foto’s te maken. Het is dan lekker vertrouwd en iedereen is op zijn of haar gemak.

Mijn extra vader was op vakantie altijd aan het fotograferen en ik keek vaak met hem mee. Op een gegeven moment ging ik zelf aan de slag met fotograferen en begon ik met sparen voor mijn eigen camera. Toen ik 18 was kocht ik mijn eerste camera en sindsdien ben ik er onlosmakelijk mee verbonden. Het grappige is: eerst leerde ik dingen van mijn extra vader, maar nu kan ik hem weer tips en tricks geven.

Als fotograaf vind ik het super belangrijk om jullie op een fijne manier te fotograferen. Jullie connectie samen, jullie liefde maar ook vooral jullie plezier. Samen gaan we opzoek naar deze momenten om samen dierbare herinneringen te maken. Dit vind ik toch echt wel het allermooiste aan mijn vak. Ik leer zoveel leuke mensen kennen én ik kan tegelijkertijd jullie op de foto zetten.

Dat ik de vrijheid heb om te doen waar je zelf zin in hebt, het contact met nieuwe mensen – en klanten die terugkeren – én natuurlijk het creëren van mooi beeld. Bij bruiloften leg je de mooiste dag van een echtpaar vast, en dat is toch wel heel bijzonder om te doen. Op zulke momenten krijg je ook heel veel waardering voor je werk, en daar doe je het natuurlijk voor. 

Het mooiste aan mijn vak?

Let’s shoot!

Liefs,

Let’s shoot!

Liefs,

Colette

Dat ik de vrijheid heb om te doen waar je zelf zin in hebt, het contact met nieuwe mensen – en klanten die terugkeren – én natuurlijk het creëren van mooi beeld. Bij bruiloften leg je de mooiste dag van een echtpaar vast, en dat is toch wel heel bijzonder om te doen.

Op zulke momenten krijg je ook heel veel waardering voor je werk, en daar doe je het natuurlijk voor. 

instagram

follow

@colettevan

on

instagram