Iedere bruiloft is anders en dat zorgt ervoor dat je als fotograaf scherp blijft. Mijn doel? Ik wil jullie vastleggen zoals jullie écht zijn, zo puur mogelijk. Ik probeer iedere emotie te kunnen vangen. Verder probeer ik als fotograaf zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Ik probeer de tijd even stil te zetten, zodat jullie deze mooie dag altijd opnieuw kunnen beleven.

Hoe ga ik te werk? 
In een persoonlijk gesprek neem ik graag jullie wensen met jullie door. Natuurlijk leer ik jullie ook graag kennen, dus tijdens een kop koffie kletsen we gezellig over jullie als stel en praten we over jullie ideaalplaatje voor de bruiloft. Op basis van ons gesprek maak ik een offerte, zodat jullie alles nog even rustig kunnen doornemen. Als de offerte akkoord is, wordt er een aanbetaling gedaan en staat jullie bruiloft definitief – met een hartje – in mijn agenda gereserveerd. 

Tarief 
Iedere bruiloft is anders en elk bruidspaar heeft andere wensen. Daarom neem ik graag van tevoren samen jullie wensen door, zodat we een mooi op maat gemaakt pakket kunnen samenstellen. Ik fotografeer bruiloften vanaf 5 uur. Dit is mogelijk vanaf € 1895,- euro. Zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Stuur mij gerust een berichtje. Ik stuur jullie dan mijn brochure met meer informatie. Trouwen in het buitenland? Hiervoor heb ik een speciale brochure!

back to

stories

instagram

follow

@colettevan

on

instagram